Extract de ceai verde capsule - decofeinizat

Extractul de ceai verde este un produs standardizat de înaltă calitate, special conceput pentru a oferi cantitati extrem de concentrate de EGCG, ingredientul activ, un antioxidant puternic.

Extractul de 1000 mg se prezintă sub forma de capsule usor de inghitit, al căror continut se dizolvă in stomac la câteva minute dupa înghitire. Aceste capsule formate din 2 bucăti se pot desface iar continutul se poate presăra în mâncare sau băutură, după preferintă.

Este fabricat in Marea Britanie la standardele UE care garantează calitatea. Există un riguros control al calitatii in fiecare etapă a productiei, de la aprovizionarea cu materie primă până la produsul finit.

Popularitatea extractului de ceai verde capsule a crescut în ultimii ani. Multi îl aleg ca o alternativă la ceaiul obisnuit, deoarece nu este fermentat în acelasi fel, fermentatie care se crede că distruge substantele nutritive din frunzele de ceai, si oferă o modalitate convenabilă si eficientă de a-l consuma. Extractul de ceai verde capsule oferă varianta decofeinizată pentru cresterea cantitătii de ingrediente active fara efectele negative ale cofeinei din ceaiul obisnuit.

  Despre ceaiul verde

Ceaiul verde decofeinizat este bogat în polifenoli si catechine, în special epigallocatechina gallata (EGCG), un antioxidant puternic care combate radicalii liberi produsi de poluare, fum de tigară, gaze de esapament, ultraviolete. Flavonoidele protejează împotriva stresului. Ceaiul verde mai contine aminoacizi, vitamina C, proteine, calciu, fier, fluor. Aceste componente ii ofera proprietati antioxidante, diuretice, protectie anticancer si il fac un excelent stimulator al proceselor de ardere a grăsimilor.

  Efectele ceaiului verde

Medicina traditionala chineza recomanda ceaiul verde in dureri de cap, dureri de corp, digestie, depresie, cresterea imunitătii, detoxifiere, ca energizant si pentru a prelungi durata de viata. In plus studiile actuale îl recomanda pentru scaderea colesterolului, protectie impotriva arterosclerozei, reducerea riscului la câteva tipuri de cancer (colon, prostată, piele, leucoplazie), stimularea productiei de celule ale sistemului imunitar, refacerea florei intestinale, eliminarea balonarii, normalizarea greutatii corporale.

Mod de administrare

Luati una sau doua capsule ceai verde pe zi ca supliment alimentar. Depozitati in loc răcoros si uscat. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Compozitie

Extract de ceai verde decofeinizat(40% polifenoli) (10% EGCG) 50mg (20:1) echivalentul a 1000mg, stearat de magneziu, dioxid de titan, capsula vegetala.

  Atentionari

Acest produs natural nu are reactii adverse cunoscute. De asemenea nu exista interacţiuni cunoscute cu alte medicamente.

Dacă luati orice medicament pe baza de prescriptie medicala, aveti vreo afectiune sau sunteti ingrijorat referitor la efectele combinarii acestui supliment cu alte medicamente, consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Femeile gravide sau care alăptează ar trebui să consulte un medic de familie înainte de a lua orice remedii naturale.

Acest produs nu trebuie să inlocuiască o dietă echilibrată si variată. Nu lăsati niciodată la indemana copiilor. Nu utilizati daca ambalajul este desigilat.