Colagen Marin Plus 500mg - pentru articulatii si riduri

Colagen Marin Plus 500mg este un supliment alimentar care asigura necesarul de colagen pur, concentrat (95%), de cea mai buna calitate. In compozitia lui intra oligopeptide si toti cei opt aminoacizi esentiali.

Acest produs este supus unor controale de calitate în fiecare etapă a procesului de producţie, ceea ce garantează trasabilitatea totală a materiilor prime ce intra in compozitia suplimentului. Acest lucru îl face atât de unic în comparaţie cu colagenul convenţional.

Colagen Marin oferă 500 mg de bio colagen hidrolizat în fiecare comprimat, în forma sa cea mai solubilă. Se prezinta sub forma de tablete, uşor de înghitit, concepute pentru a începe eliberarea conţinutului lor la cateva minute de la înghiţire, dizolvandu-se în stomac.

 

  Despre colagen

Este principala proteina din structura articulatiilor, ligamentelor, tesuturilor conectante, piele. Corpul produce continuu colagen pentru a-l inlocui pe cel distrus. Dar, după varsta de 25 de ani, sinteza lui scade, la fel si calitatea acestuia. Ca rezultat apar probleme de elasticitate a tendoanelor, ligamentelor, articulatii dureroase, dureri articulare, dureri oase, pielea devine ridata.

Completarea necesarului de colagen se recomandă a se face prin alimentatie, cele mai bogate alimente in acesta proteina fiind carnea rosie si soia. Din păcate sinteza acestuia din hrană este un proces tot mai complicat pentru organism odată cu inaintarea in varstă.

Beneficiul colagenului ca tratament naturist a fost recunoscut in boli de artrita sau artroza, indeosebi osteoartrita sau osteoartroza, dureri de articulatii, dureri de genunchi, dureri de picioare, dureri ale soldurilor, incheieturilor sau dureri de spate la coloana vertebrala. Nu doar atenuează durerile ci si reface cartilajul distrus. Acest produs natural, este folosit si pentru efectele sale benefice asupra sistemului imunitar în artrita reumatoida sau poliartrita reumatoida. Utilizarea de colagen, ca supliment alimentar, completeaza perfect un alt produs eficient in tratamentul artritei, glucozamina.

Colagenul hidrolizat măreste elasticitatea peretilor arterelor, plămanilor, imbunătăteste aspectul unghiilor, părului, intareste sanii, pielea devine mai elastică cu riduri atenuate, efecte vizibile dupa numai cateva luni de tratament.

 

Mod de administrare

Luati una pana la trei tablete colagen pe zi ca supliment alimentar. Depozitati in loc răcoros si uscat. Nu depăsiti doza zilnică recomandată.

 

Compozitie

Colagen marin 500mg , Celuloza microcristalina, Stearat de Magneziu, Dioxid de siliciu. Producator The Scoular Company USA. Nu contine: conservanti artificiali, coloranti, lactoză, drojdie sau gluten.

 

Atentionari

Acest produs natural nu are reactii adverse cunoscute. De asemenea nu exista interacţiuni cunoscute cu alte medicamente.

Dacă luati orice medicament pe baza de prescriptie medicala, aveti vreo afectiune sau sunteti ingrijorat referitor la efectele combinarii acestui supliment cu alte medicamente, consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Femeile gravide sau care alăptează ar trebui să consulte un medic de familie înainte de a lua orice remedii naturale.

Acest produs nu trebuie să inlocuiască o dietă echilibrată si variată. Nu lăsati niciodată la indemana copiilor. Nu utilizati daca ambalajul este desigilat.