Conditii de utilizare site

Conditiile de utilizare stabilesc regulile de vanzare a produselor de pe acest site si reprezinta intregul acord dintre Simple suplimente si client. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste condiţii înainte de a cumpăra produse de pe www.simplesuplimente.com. Prin comanda produselor noastre, vă exprimaţi acordul asupra acestor condiţii.

Simple suplimente nu isi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere ale produselor, acestea fiind preluate din materialele oferite de producator. Imaginile produselor afisate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi fata de ambalajele reale ale produselor, intrucat producatorul isi poate schimba ambalajul fara sa anunte. Clientul va citi cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Simple suplimente nu poate garanta disponibilitatea permanenta in stoc a tuturor produselor afisate si isi rezerva astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabila), daca un anumit produs a fost epuizat. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata. Simple suplimente nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate.

Confirmarea comenzilor efectuate online se face prin e-mail sau telefon. Clientul are obligatia sa ne furnizeze o adresa de e-mail valida si un nr. de telefon pentru a putea primi confirmarea comenzii.

Prin navigarea pe acest site consimtiti ca sunteti de acord cu politica de cookies, fisiere de mici dimensiuni stocate pe calculatorul dvs. pentru a imbunatatii viteza de navigare. Simple suplimente garanteaza confidentialitatea datelor personale ale celor care completeaza formularul de comanda al unui produs. Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Metoda de livrare a produselor este prin colet rambus (plata se face la primirea coletului). Coletele se trimit cu Posta Romana sau prin curier rapid, la alegerea clientului. Pretul final platit de client este format din pretul produsului plus cheltuielile de expeditie. Toate preturile afisate pe acest site includ si taxa pe valoarea adaugata.

Conform legislatiei in vigoare, clientul poate returna in termen de 14 zile produsele. Se accepta pentru retur doar produsele nedesfacute, nedeteriorate, in ambalajul original. Cheltuielile de expeditie cauzate de retur sunt suportate de client. Clientul va primi banii pe produsele returnate in termen de 10 zile de la primirea de catre noi a produselor returnate, prin transfer bancar.

Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.

Simple suplimente isi rezerva dreptul sa faca modificari sau actualizari pentru "Conditii de utilizare site", fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Odata cu trimiterea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.