Ginkgo Biloba Forte 6000mg

Ginkgo Biloba Forte este un extract standardizat de inalta calitate, aprobat GMP pentru asigurarea acestei calitati:
- poate ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul extremitatilor
- popular pentru cei care sufera de maini si picioare reci
- studiile sugereaza ca poate sprijini memoria pe termen scurt
- extract standardizat pentru a asigura eficacitatea si puritatea la un pret competitiv.

Ce este Ginkgo Biloba?

Arborele de Ginkgo Biloba este unul dintre cele mai vechi specii de copac din lume. Extrasele din radacinile si scoarta acestui copac au fost mult timp folosite in medicamentele traditionale din China pentru a sprijini sanatatea in diferite moduri.

Ginkgo Biloba este foarte apreciat pentru proprietatile sale antioxidante puternice. Extractele standardizate de Ginkgo Biloba contin un nivel concentrat de ingrediente active benefice: flavonoide și terpenoide.

Efecte benefice Ginkgo Biloba

Slaba circulatie poate avea mai multe efecte negative asupra organismului, inclusiv senzatia de oboseala, furnicaturi si intepaturi, maini si picioare reci.

Studiile sugereaza ca Ginkgo Biloba poate sprijini circulatia normala a sangelui, mai ales la extremitati. Acesta este si motivul pentru care Ginkgo Biloba poate ajuta la mentinerea memoriei pe termen scurt si sprijina performanta mentala si fizica.

Mod de administrare:

Luati un comprimat pe zi, ca supliment alimentar. Depozitati in loc racoros si uscat. Nu lasati niciodata la indemana copiilor. Nu utilizati daca ambalajul este desigilat.

Compozitie:

Ginkgo Biloba 120 mg (50:1), echivalent cu 6000mg planta intreaga. Extractul contine 24% ginkgo flavone glicozide (28.8mg) si 6% terpenice (7.2mg). Alte ingrediente: fosfat dicalcic, celuloza microcristalina, siliciu, stearat de magneziu.

  Atentionari

Dacă luaţi orice medicament pe baza de prescriptie medicală, aveti vreo afectiune sau sunteti ingrijorat referitor la efectele combinarii acestui supliment cu alte medicamente, consultati medicul sau farmacistul dumneavoastră. Femeile gravide sau care alăptează ar trebui să consulte un medic de familie înainte de a lua orice remediu natural.

Nu depasiti doza zilnică recomandată. Acest produs nu trebuie să inlocuiască o dietă echilibrată si variată.