Glucozamina, Condroitina, Vitamina C si Calciu

Aceasta formula unica a fost special conceputa pentru mentinerea sanatatii articulatiilor si muschilor. Glucozamina si condroitina sunt de origine exclusiv marina. Capsulele sunt usor de inghitit si asigura o digestie rapida si usoara. Aceasta combinatie este la cel mai mic pret per capsula de pe piata.

 Ce este Glucozamina si Condroitina?

Glucozamina si condroitina se gasesc in mod natural in cartilajul articulatiilor unde joaca un rol important in asigurarea mobilitatii acestora. Odata cu varsta, asimilarea glucozaminei si condroitinei se reduce deci suplimentarea acestora poate fi benefica. Despre gllucozamina si condroitina ...

Aceasta formula completa asigura si necesarul de vitamina C si calciu pentru mentinerea unor articulatii sanatoase. Vitamina C joaca un rol important in formarea colagenului, care este o componenta vitala a tesuturilor conjunctive, in timp ce calciu sustine sanatatea oaselor si functionarea muschilor. Acest mineral devine cu atat mai important cu cat organismul imbatraneste. 

 Ingrediente de calitate

Calitatea este principiul de baza al produselor noastre. Avem sisteme riguroase de control al calitatii pentru a ne asigura ca fiecare produs respecta cele mai inalte standarde de puritate si potenta. Acest produs contine Sufat de Glucozamina 2KCl si Condroitina de inalta calitate din surse de provenienta marina dovedite a fi mai pure si mai biodisponibile decat cele de provenienta bovina. Acest supliment este fabricat in Marea Britanie conform reglementarilor GMP ale Uniunii Europene. 

In plus, capsulele pot fi usor desfacute si presarate peste mancare sau bautura, dupa preferinta.

Oferiti articulatiilor dumneavoastra un suport zilnic cu aceasta formula completa.

Mod de administrare

Luati una pana la trei capsule pe zi ca supliment alimentar. Depozitati in loc răcoros si uscat. Nu lăsati niciodată la indemana copiilor. Nu utilizati daca ambalajul este desigilat.

Compozitie

Sulfat de glucozamina 2KCL 410mg, Sulfat de condroitina 100mg 20% (furnizeaza 20mg Condroitina activa), Calciu 60mg (7,5% DZR), Vitamina C 80mg (100% DZR), Stearat de magneziu, Gelatina (capsula).

  Atentionari

La doza cel mai frecvent luata de către adulţi (trei pastile pe zi) efectele adverse au fost limitate la uşoare indispozitii gastro-intestinale. Desi nu exista dovezi clinice cum ca ar afecta nivelul zaharului in sange, persoanele cu diabet zaharat ar trebui să se consulte cu un medic înainte de a lua glucozamina.

Dacă luaţi orice medicament pe baza de prescriptie medicală, aveti vreo afectiune sau sunteti ingrijorat referitor la efectele combinarii acestui supliment cu alte medicamente, consultati medicul sau farmacistul dumneavoastră. Femeile gravide sau care alăptează ar trebui să consulte un medic de familie înainte de a lua orice remediu natural.

Nu depasiti doza zilnică recomandată. Acest produs nu trebuie să inlocuiască o dietă echilibrată si variată.

Produse din aceeasi categorie

Colagen Marin
500mg

colagen marin

Glucozamina Sulfat
1000mg

glucozamina sulfat

Glucozamina 500mg
Condroitina 400mg

glucozamina condroitina