Glucozamina si Condroitina in tratamentul artritei

Glucozamina si condroitina se găsesc în formă naturala în organism ajutand la mentinerea articulatiilor si a tesuturilor conjunctive. In tratamentul articulatiilor multi sunt de părere că condroitina este un "partener" perfect pentru glucozamină. Mai multe despre glucozamina ...

Aceasta formula conţine cantităţi concentrate din ingredientele sale cheie. Condroitin "marin" este de o calitate superioara si provine exclusiv din peşte, spre deosebire de condroitinul de la bovine, folosit de alti producatori, care este mult mai ieftin. De asemenea, aceasta formula premium contine 75% glucozamina activă, comparativ cu mai putin de 60%, procent intalnit în industria produselor standard.

Produsul este fabricat în Marea Britanie la standardele UE şi garantează o calitate autentică. Toate materiile prime sunt testate riguros, pentru a nu fi compromisă calitatea.

  Despre condroitina

Sulfatul de condroitina este un constituent important al cartilajului si este construit dintr-o multitudine de lanţuri de molecule numite glicozaminoglicani. Aceste molecule se distrug şi se refac în permanenţă în cartilajul articular. Ele asigură structura, retin apa si substantele nutritive si permit miscarea altor molecule prin cartilaj - o proprietate importantă, cartilajul nefiind alimentat cu sânge.

  Beneficiile condroitinei

Adjuvant in boli reumatice degenerative, imbunatateste mobilitatea articulatiilor, reduce simptomele in osteoartrita, poate stopa erodarea cartilajelor, calmeaza inflamatia articulatiilor si favorizeaza regenerarea cartilajelor.

Mod de administrare

Luati una pana la trei capsule pe zi ca supliment alimentar. Depozitati in loc răcoros si uscat. Nu lăsati niciodată la indemana copiilor. Nu utilizati daca ambalajul este desigilat.

Compozitie

Sulfat de glucozamina 500 mg, 400 mg de sulfat de condroitina (furnizeaza 80 mg condroitina activa), stearat de magneziu, maltodextrina, gelatina, dioxid de titan. Nu contine: conservanti artificiali, coloranti, lactoză, drojdie, grau sau gluten.

  Atentionari

La doza cel mai frecvent luata de către adulţi (trei pastile pe zi) efectele adverse au fost limitate la uşoare indispozitii gastro-intestinale. Desi nu exista dovezi clinice cum ca ar afecta nivelul zaharului in sange, persoanele cu diabet zaharat ar trebui să se consulte cu un medic înainte de a lua glucozamina.

Dacă luaţi orice medicament pe baza de prescriptie medicală, aveti vreo afectiune sau sunteti ingrijorat referitor la efectele combinarii acestui supliment cu alte medicamente, consultati medicul sau farmacistul dumneavoastră. Femeile gravide sau care alăptează ar trebui să consulte un medic de familie înainte de a lua orice remediu natural.

Nu depasiti doza zilnică recomandată. Acest produs nu trebuie să inlocuiască o dietă echilibrată si variată.

Produse din aceeasi categorie

Colagen Marin
500mg

colagen marin

Glucozamina Sulfat
1000mg

glucozamina sulfat

Glucozamina, Condroitina
Vitamina C & Calciu

glucozamina-condroitina-vitaminaC-calciu