Multivitamine 100% DZR (doza zilnica recomandata)

Vitaminele sunt necesare pentru a avea un metabolism normal, pentru crestere si pentru o stare generala de bine. Dezechilibrul creeat prin lipsa unei singure vitamine poate avea un efect vizibil asupra intregului organism. Un complex eficient de vitamine trebuie sa asigure ca organismul sa primeasca toate substantele nutritive esentiale. De asemenea exista convingerea ca multivitaminele ajuta si modul prin care alte suplimente lucreaza cu organismul.  

Formula tabletei de Multivitamine a fost astfel conceputa incat sa furnizeze 100% din doza zilnica recomandata (DZR) de vitamine A, B, C, D si E. Aceste vitamine esentiale ajuta organismul sa se apere impotriva stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi, si sa conlucreze pentru a consolida sistemul imunitar.

Vitaminele B joacă un rol esential în functionarea creierului si cresterea nivelului de energie prin eliberarea de energie din alimentele pe care le consumam. Vitamina D este necesara pentru ca organismul sa absoarba si sa utilizeze calciu. Prin urmare, aceasta vitamina vitala sustine sistemul osos si muscular. 

In aceasta formula de inalta calitate Multivitamine 100% DZR va ofera doza optima, sigura si benefica a vitaminelor esentiale. Tabletele sunt usor de inghitit si sunt ideale pentru persoanele ce urmeaza un regim vegetarian. 

Mod de administrare

Luati o tableta pe zi ca supliment alimentar. Depozitati in loc răcoros si uscat. Nu depăsiti doza zilnică recomandată.

Compozitie

Vitamina C 80 mg, Vitamina B3 16 mg, Vitamina E 12 mg, Vitamina B2 1.4mg, Vitamina B1 1.1mg, Vitamina A 800mcg, Vitamina D3 5mcg, Acid Stearic, Celuloză microcristalină, Fosfat Dicalcic, Dioxid de Siliciu, Stearat de Magneziu.

  Atentionari

Dacă luati orice medicament pe baza de prescriptie medicala, aveti vreo afectiune sau sunteti ingrijorat referitor la efectele combinarii acestui supliment cu alte medicamente, consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Femeile gravide sau care alăptează ar trebui să consulte un medic de familie înainte de a lua orice remedii naturale.

Acest produs nu trebuie să inlocuiască o dietă echilibrată si variată. Nu lăsati niciodată la indemana copiilor. Nu utilizati daca ambalajul este desigilat.