Omega 3 ulei de peste - pentru copii

Acesta formula Omega 3 ulei de peste a fost special conceputa pentru copii si contine 90 mg EPA si 60 mg DHA.

Poate fi dificil sa ne asiguram ca in dieta copiilor nostri exista suficient Omega 3 atata timp cat nu le place gustul puternic de ulei de peste. Prin aceste suplimente putem oferi copiilor, intr-un mod convenabil, necesarul zilnic de elemente esentiale din uleiul de peste.

Uleiul nostru de peste este exclusiv provenit din peste de apa rece, si anume macrou, ansoa si sardine. De asemenea, rafinam uleiul folosind distilarea moleculara care este procesul cel mai avansat pentru concentrarea si purificarea uleiului de peste, prin urmare acesta este complet lipsit de toxine.

Omega 3 ulei de peste de 500 mg pentru copii este fabricat in Marea Britanie la standardele UE, care asigura cel mai inalt standard de calitate al fabricatiei.

Beneficiile Omega 3

Omega 3 acizi grasi, cum ar fi acidul docosahexaenoic (DHA), par sa joace un rol crucial în dezvoltarea creierului prin sprijinirea cresterii de neuroni si conexiunile lor.  Jurnalul Neurologia a publicat un studiu in care se arata ca oamenii cu deficienta de grasimi omega 3 au creierele mai mici si s-au prezentat mult mai slab la testele cognitive.

Cateva dintre modurile prin care Omega 3 ajuta la sanatatea copilului dumneavoastra: sustine functionarea optima a neuronilor, dezvolta abilitatea de concentrare, actioneza asupra functiei de control motric jucand un rol important in functionarea si coordonarea muschilor, ajuta la formarea unui comportament adecvat, asigura o dezvoltare sociala normala, ofera o acuitate vizuala crescuta, aduce un plus de sanatate mintala pozitiva.

Mod de administrare

Luati una sau patru capsule pe zi ca supliment alimentar sau sub directa indrumare a personalului medical. Depozitati in loc răcoros si uscat. Nu lăsati niciodată la indemana copiilor. Nu utilizati daca ambalajul este desigilat.

Compozitie

500 mg de ulei de peste ce furnizeaza: acid eicosapentaenoic (EPA) 90 mg, acid docosahexaenoic (DHA) 60 mg, vitamina E 10 mg (83,3% DZR), gelatina, glicerina, apa purificata. Nu contine coloranti sau conservanti.

  Atentionari

Acest produs natural nu are reactii adverse cunoscute. Anumite medicamente interactionează cu uleiul de peste. (Ciclosporina, Pravastatină, Simvastatina). Acestea ii micsoreaza eficienta fiind necesar a ingera o cantitate mai mare pentru aceleasi beneficii.

Dacă copilul dumneavoastra ia orice medicament pe baza de prescriptie medicala, are vreo afectiune sau sunteti ingrijorat referitor la efectele combinarii acestui supliment cu alte medicamente, consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Femeile gravide sau care alăptează ar trebui să consulte un medic de familie înainte de a lua orice remedii naturale.

Nu depăsiti doza zilnică recomandată. Acest produs nu trebuie să inlocuiască o dietă echilibrată si variată.