Omega 3 ulei de peste - pentru inima si articulatii sanatoase

Suplimentul alimentar Omega3 ulei de peste 1000mg este unul dintre produsele noastre cele mai căutate, care ajută la mentinerea unei inimi sanatoase, o circulatie a sangelui si articulatii sanatoase. Este fabricat in Marea Britanie la standardele UE, cele mai înalte standarde de calitate. Pretul Omega 3 ulei de peste la aceasta calitate este fara concurenta.

Omega 3 ulei de peste este un produs forte care contine 180mg EPA si 120mg DHA - acizi grasi esentiali puri. Uleiul nostru de peste este exclusiv provenit din peste de apă rece, si anume macrou, ansoa si sardine. De asemenea, rafinam uleiul folosind distilarea moleculară care este procesul cel mai avansat pentru concentrarea si purificarea uleiului de peste, prin urmare acesta este complet lipsit de toxine.

Prezenta Omega 3 este crucială pentru ca inima, creierul si sistemul imunitar sa functioneze normal. Pentru persoanele care se recupereaza dupa un atac de cord sau anghina, acizii Omega 3 sunt vitali iar suplimentele alimentare care îi contin au dovedit ca pot ajuta recuperarea.

Desi acizii Omega3 ulei de peste pot fi găsiti în dieta noastră, nu este întotdeauna posibil să luam doza zilnică recomandată de 1000-2000mg. Sunt esentiali în dieta noastră deoarece organismul nu îi poate produce iar sondajele arată că nouă din zece persoane nu primesc cantitatea suficientă din hrana zilnică. Deci, pentru aceia dintre noi care nu putem consuma zilnic peste, o capsula Omega 3 va fi în mod clar benefică.

Beneficiile Omega 3 ulei de peste

In urmatoarele afectiuni, Omega3 ulei de peste a arătat beneficii substantiale de sanatate, bazate pe date stintifice consistente:
- Hipertensiune arterială, artrită reumatoidă, lupus, trigliceride crescute, boala Crohn.
Studii preliminare sugerează un beneficiu de sănătate si in urmatoarele afectiuni:
- astm, arteroscleroza, atac de cord, colesterol ridicat, boli de rinichi, scleroza multipla, osteoporoza, sindrom premenstrual, psoriazis, boala Raynaud, schizofrenie, colita ulcerativa, anghină, sindromul de oboseala cronica, boli pulmonare obstructive cronice, cancer de colon (reduce riscul), dismenoree (menstruatie dureroasa), endometrioza, glaucom, migrene.

Mod de administrare

Luati una sau doua capsule pe zi ca supliment alimentar. Depozitati in loc răcoros si uscat. Nu lăsati niciodată la indemana copiilor. Nu utilizati daca ambalajul este desigilat

Compozitie

1000mg de ulei de peste ce ofera: acid eicosapentaenoic (EPA) 180mg, acid docosahexaenoic (DHA) 120mg, Vitamina E 10 mg (80% DZR), gelatină, glicerină, apă purificată.

Atentionari

Acest produs natural nu are reactii adverse cunoscute. Anumite medicamente interactionează cu uleiul de peste. (Ciclosporina, Pravastatină, Simvastatina). Acestea ii micsoreaza eficienta fiind necesar a ingera o cantitate mai mare pentru aceleasi beneficii.

Dacă luati orice medicament pe baza de prescriptie medicala, aveti vreo afectiune sau sunteti ingrijorat referitor la efectele combinarii acestui supliment cu alte medicamente, consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Femeile gravide sau care alăptează ar trebui să consulte un medic de familie înainte de a lua orice remedii naturale.

Nu depăsiti doza zilnică recomandată. Acest produs nu trebuie să inlocuiască o dietă echilibrată si variată.