Livrare produse

Transportul produselor comandate se face prin Posta Romana, oriunde pe teritoriul Romaniei, sau prin Fan Courier daca localitatea destinatara este cuprinsa in lista localitatilor deservite de acest curier fara taxa de kilometri suplimentari. Lista acestor localitati poate fi consultata aici. Daca optati pentru Posta Romana si suma produselor cumparate depaseste valoarea de 100 lei transportul este gratuit

Expedierea se va face prin Posta Romana, serviciul Rambus, daca destinatarul nu are adresa in raza localitatilor deservite de catre Fan Courier. Coletul se va ridica pe baza buletinului sau cartii de identitate de la oficiul postal de care apartineti in urma primirii unui aviz. Adresa de expediere trebuie sa corespunda cu adresa din buletin altfel nu veti putea ridica coletul.

Cand se expediaza comanda?

Pentru comenzile facute pana la ora 16.00 expedierea coletelor se face in aceeasi zi. Pana la ora 18.00, in mod normal, veti primi un mesaj telefonic (SMS) sau un e-mail despre modul in care au fost sau vor fi expediate produsele pe adresa dvs. Daca nu primiti acest mesaj este posibil ca datele dvs. de contact sa nu fie corecte. Puteti sa ne sunati la 0742 92 99 92 sau sa retrimiteti nr. dvs. de telefon pe adresa simplesuplimente@gmail.com pentru a va putea contacta. Comenzile facute sambata sau duminica vor fi expediate luni pana la ora 18.00.

Cand primesc produsele?

Daca expedierea se face prin Fan Courier primiti coletul in cel mult 48 ore, in mod normal a doua zi de la trimiterea comenzii. Prin Posta Romana transportul poate dura de la 3 pana la 5 zile lucratoare.